Interim management

Hoe los je de situatie op als je wordt overvallen door het vertrek van een leidinggevende ?

Iedere organisatie maakt het mee. Iemand die de juiste talenten heeft, aanvaardt een nieuwe functie in een andere organisatie. Of je hebt als organisatie een sleutelpersoon de kans gegeven om eens verder te kijken en op termijn een functie in een andere organisatie te ambiëren. En dan is het ineens zover. Als toezichthouder of leidinggevende ontstaat een nieuwe situatie.

De beweging die de organisatie zou gaan maken loopt door het vertrek van deze sleutelpersoon wellicht vertraging op. Tegelijkertijd bieden dit soort situaties ook nieuwe kansen. Iemand die met een frisse en nieuwsgierige blik naar de organisatie kijkt en daardoor ook weer nieuwe mogelijkheden ziet kan zorgen dat je organisatie de juiste wind in de zeilen krijgt.

  • NEXTFACTOR helpt je met het vervullen van functies op directie- en bestuurdersniveau (op interim basis).
  • NEXTFACTOR is in staat om op korte termijn een kwartiermaker voor te dragen (op interim basis).
  • NEXTFACTOR kan de juiste persoon aan je voorstellen (geschikt voor de gevraagde disciplines) die de juiste vaardigheden heeft om als projectmanager aan de gang te gaan voor je organisatie (op interim basis).

Ons organisatie adviesbureau heeft de juiste contacten om snel te kunnen schakelen zodat je organisatie in beweging blijft. Als wij denken dat de juiste persoon voor jouw organisatie niet in ons netwerk is te vinden zullen we dat natuurlijk ook aangeven.